ANKARA / ÇANKAYA - YUNUS EMRE ORTAOKULU

YUNUS EMRE ORTAOKULU

Alacaatlı Mahallesi 4834. Cadde 358. Sokak No 10/40 Çankaya/ANKARA
Eğitimde fark yaratmak ve farkındalığı arttırmak için çalışıyoruz.
Misyon
Biz bütün öğrencilerin bilgi ve teknolojiyi kullanabilen, araştırmacı, yaratıcı, kendini ifade edebilen, problem yaratan değil problem çözen, 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek sorumluluk sahibi, paylaşımcı, kültürel ve ahlaki değerlerine bağlı , hümanist bireyler olarak yetişmelerine; öğrenmeyi öğreterek, ,yol ve yön göstererek, yetiştirmek için varız.
Ulaşım
Koru Metro Duraklarından 592 ve 584 numaralı otobüslerin okulumuzun önünde durağı vardır. Bilkent Metro durağından 175 numaralı otobüs okulumaza kadar gelmektedir. 193 Numaralı otobüs Kızılay-Sıhıyye-Ulus güzergahından ring yaparak okulumuzun 157 metre yakınına kadar gelmektedir.
Okukulumuzda Öğrenci Servisi vardır.
Yerleşim Yeri
Okulun park ve piknik alanlarına yakın olması, ulaşımın rahat olması tüm paydaşlara kolaylık sağlamaktadır. Okulumuzda iç ve dış göç yoluyla nakil gelen öğrenciler arasında kültürel alışveriş ve zenginliğin artması sonucu kültürler arası kaynaşma artmaktadır.
Okulumuzun İl İlçe Merkezine uzaklığı 23 KM´dir.
Proje Çalışmaları
BEYAZ BAYRAK OKUL SAĞLIĞI PROJESİ BUYURUN ÖĞRETMENİM PROJESİ AYIN ÖĞRENCİSİ PROJESİ EN TEMİZ SINIF PROJESİ